Reserveer je ticket vooraf! 

Momenteel zijn wij helaas gesloten in verband met de huidige maatregelen.

kimroufs_agogo_jr_sept21-3

Nieuwe Attractie

We hebben een nieuwe attractie genaamd “Bounce Adventure” voor jullie klaar staan! Ontdek het Bounce Adventure nettenparcours en ga het avontuur in de grot aan.

img_8547

Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode is Agogo Valkenburg omgetoverd tot Winter Wonderland. Beleef de kerst en ontdek onze nieuwste kerstactiviteit.

kimroufs_agogo_jr_sept21-36

Attracties

Zin in een leuk dagje uit in het Limburgse landschap? Bezoek onze in- en outdoor attracties. Voor zowel jong en oud valt hier iets te beleven!

kimroufs_agogo_jr_sept21-24

Corona

Hier vind je de laatste informatie rondom de coronamaatregelen en voorwaarden op ons park. Reserveer je ticket voor de kabelbaan vooraf via onze website. LET OP: Momenteel helaas gesloten …

Outdoor activiteiten op een prachtige heuvel!

Met spannende attracties en gezellige groepsactiviteiten voor jong en oud, zowel indoor als outdoor! Begonnen als Kabelbaan Valkenburg in 1954 is Agogo Valkenburg uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende attractiebedrijven in Valkenburg a/d Geul!

De kabelbaan start vanuit het centrum van Valkenburg en brengt je naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren. Tijdens deze rit kun je genieten van het uitzicht en wordt je ervaring vastgelegd door onze fotograaf.

De Wilhelminatoren, ook wel de blikvanger van Valkenburg genoemd, bevindt zich op onze prachtige heuvel. Bij deze toren kun je gezellig genieten van een drankje of een hapje op het terras met een uitzicht over Valkenburg. Om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht heb je de mogelijkheid om de toren te beklimmen.

Agogo biedt verschillende activiteiten aan voor zowel jong en oud. Het park beschikt over spannende activiteiten in de Wilhelminagrot en een avontuurlijke heuvel met uitzicht over de stad Valkenburg.

Spontaan langskomen bij Agogo Valkenburg?

Bestel je tickets online en sla de wachtrij over!

Uniek in de wereld zijn de attracties in onze grotten!

Ontdek de spannende grotten en ga de strijd aan tijdens een sessie Lasergame of een potje levend tafelvoetbal. Laat je tijdens de kerst betoveren door de magische kerstactiviteiten

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

ma t/m vrij binnen 24 uur reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:00

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0