Activiteiten

Tijdens het bezoek aan Winter Wonderland zijn er allerlei verschillende activiteiten om te bezoeken. Meer informatie over de openingstijden van onze activiteiten, vind je hier.

kerststal-27mod

Kerststal in de Wilhelminagrot

De zandsculpturen van afgelopen jaren hebben plaatsgemaakt voor een geheel nieuwe beleving. Er is zeven maanden hard gewerkt om de grot om te toveren naar een waar kerstspektakel. Een groot gedeelte van de kerststal is namelijk handgemaakt! Ervaar het kerstverhaal ondergronds in onze Wilhelminagrot en laat je meenemen in het verhaal, van Nazareth naar Bethlehem.

Let op: De tickets voor de kerststal dien je vooraf te reserveren!

Omwille van de gezondheid van onze gasten en onze collega’s, is bij een bezoek aan onze Kerststal in de Wilhelminagrot, het dragen van een mondkapje verplicht.

Vanwege corona is het dit jaar niet mogelijk om de grot met een rolstoel te bezoeken, in verband met de looproute. Houdt er rekening mee dat de entree van de grot op een steil pad ligt. Indien u slecht ter been bent, adviseren wij een begeleider mee te nemen.

kabelsnow

Kabelbaan

De kabelbaan start beneden bij onze ingang en deze brengt jullie uiteindelijk 68 meter verder naar boven. Wanneer je boven bent aangekomen, is er de mogelijkheid om onze Wilhelminatoren te bezoeken met een schitterend gelegen panoramaterras. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van al onze activiteiten die hier gelegen zijn.

Let op: De tickets voor de kabelbaan dien je vooraf te reserveren!

golfsnow

Wat is er nog meer te beleven?

Naast de kerststal en de kabelbaan kun je ook gebruikmaken van onze andere activiteiten zoals de rodelbaan of de adventure minigolf. Meer informatie over de activiteiten kun je hier vinden.

Tickets voor deze activiteiten zijn op locatie te koop en kun je vooraf niet reserveren. Een ticket voor de kabelbaan is noodzakelijk om deel te nemen aan de activiteiten.

Houdt er rekening mee dat attracties zoals de rodelbaan niet iedere dag geopend zijn! Voor een heel overzicht van de geopende activiteiten, bekijk onze openingstijdenpagina

Service

0