Lasergame actie!

Ontdek de grotten op een spannende manier!

2 sessie lasergame + kabelbaan retour

Let op: Alleen geldig in de periode kerstvakantie

Ontdek de grotten op een spannende manier! Het lasergamen bij AGOGO Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Het spel begint met een instructie video. Hierin worden alle belangrijke informatie en tips met je gedeeld. Ga de strijd tegen elkaar aan en ontdek aan het einde van het spel welk team heeft gewonnen, en welke persoon de hoogste score heeft behaald.

Eén sessie lasergame duurt 30 minuten, waarvan 15 minuten speeltijd. De overige 15 minuten worden gebruikt voor onder andere de speluitleg en het aantrekken van je uitrusting om de strijd aan te gaan. Voor iedere extra sessie die je speelt, worden ook 30 minuten geteld.

Voorwaarden:

  • De minimumlengte is 1.20 meter in verband met de laserpakken
  • Deze actie is alleen inwisselbaar bij de kassa van het dalstation kabelbaan, Neerhem 44 Valkenburg.
  • Eenmaal gekochte tickets kunnen niet retour worden gestuurd.
  • Niet in combinatie met andere acties.
  • Afhankelijk van beschikbaarheid (VOL = VOL). Wanneer lasergame arena vol is, kan voor dat tijdstip geen reservering geplaatst worden.

Lasergame actie

12,50

Categorie: Geen categorie

Ontdek de grotten op een spannende manier! Het lasergamen bij AGOGO Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun individueel online bekijken en binnenkort kun je deze ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:00

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0