Ontdek de grotten!

Het lasergamen bij AGOGO Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Lasergame

Het lasergamen is uitsluitend mogelijk met een geldige reservering. Reserveren kan zowel telefonisch als via e-mail.

Ontdek de grotten op een spannende manier! Het lasergamen bij AGOGO Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Het spel begint met een instructie video. Hierin worden alle belangrijke informatie en tips met je gedeeld. Ga de strijd tegen elkaar aan en ontdek aan het einde van het spel welk team heeft gewonnen, en welke persoon de hoogste score heeft behaald.

Eén sessie lasergame duurt 30 minuten, waarvan 12 minuten actieve speeltijd. De overige tijd gebruikt voor onder andere de speluitleg en het aantrekken van je uitrusting om de strijd aan te gaan. Voor iedere extra sessie die je speelt, worden ook 30 minuten geteld.

1 sessie €9,00
2 sessies €15,00

 

Duur: 12 minuten actieve speeltijd. We reserveren per sessie 30 minuten, in verband met de instructies & het aantrekken van de uitrusting.

*De minimumlengte is 1.20 meter in verband met de laserpakken.

* Minimaal 6 personen per sessie.
* Maximum 24 personen per sessie.

Lasergame

Categorie: Indoor

Durf jij de strijd aan in de lasergame grotten van Valkenburg? Kom langs en ga voor de hoogste score met je team!

Combineren met een andere activiteit?

Andere suggesties…

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun individueel online bekijken en binnenkort kun je deze ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:00

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0