In Indoor

Ga de competitie tegen elkaar aan!

Deze activiteit bestaat uit vier verschillende spellen die in competitieverband gespeeld worden.

Gezelschapsspelen

(Momenteel niet beschikbaar)

De gezelschapsspelen bezorgen jullie één uur gezelligheid. Deze activiteit bestaat uit vier verschillende spellen die in competitieverband gespeeld worden. De spellen worden gespeeld in onze grot. Jullie gaan de competitie tegen elkaar aan in de volgende vier spellen:

 • Jenga XL
  Welke deelnemer is in staat het langste de toren overeind te laten staan? Om de beurt is een deelnemer aan de beurt om een bouwsteen uit de toren te halen om deze vervolgens als extra verdieping op de toren te plaatsen.
 • Mikado
  Ben jij in staat de meeste stokken uit de berg te halen zonder de andere stokken te laten bewegen? Zolang er niets beweegt blijf je aan de beurt. Om het extra moeilijk te maken is het spel uitvergroot met stokken van 1 meter lang.
 • Hoefijzer gooien
  Voel je als een echte cowboy in het wilde westen in een spel waar alleen de beste overwinnen. Ben jij in staat de hoefijzers om een houten paal te gooien?
 • Tangram
  Eindeloos draaien, schuiven en puzzelen. Een puzzel met oneindig veel uitkomsten. Welk team is in staat de meeste puzzels de voltooien binnen de beperkte tijdslimiet? Verdeel de taken, kies een leider en laat hem delegeren op de correcte manier.

Gezelschaps-spelen

€ 9,00

Categorie: Indoor

Duur:

1 uur

Minimaal: 6 personen

Maximaal: -

De gezelschapsspelen bezorgen jullie één uur gezelligheid. De spellen worden gespeeld in onze grot!

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun individueel online bekijken en binnenkort kun je deze ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:30

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0