In Outdoor

Een puzzeltocht met vragen!

Tijdens de tocht wordt jouw kennis op de proef gesteld door middel van een aantal opdrachten.

GPS tocht

(Momenteel niet beschikbaar)

Laat u door middel van een GPS toestel leiden door en rond Valkenburg. GPS staat voor Global Positioning System. Door middel van satellieten weet het GPS toestel precies waar je bent op de aarde. Het GPS geeft alleen de afstand in vogelvlucht weer. Dit zorgt voor een puzzeltocht met vragen en bijzondere plekken.

Bij AGOGO Valkenburg is er keuze uit twee GPS-tochten;

  • De “Fauquemont” GPS-tocht, deze tocht leidt jullie door de mooie bosrijke omgeving én het historisch centrum van Valkenburg. De deelnemers maken kennis met de historie van Valkenburg middels het beantwoorden van een aantal vragen.
  • De “Old Hickory” GPS-tocht. Bij deze nieuwe GPS tocht staat de Tweede Wereldoorlog centraal. Bekijk Valkenburg met andere ogen en laat u leiden langs monumenten en overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog in Valkenburg. Tijdens WO II is net zoals in de rest van Nederland ook in Valkenburg flink gestreden. Dit is op verschillende plaatsen in Valkenburg nog goed te zien. Ontdek waar een granaatscherf een voorgevel flink heeft beschadigd en loop over de brug die de Amerikanen gebruikten om de Geul over te steken.

De groep krijgt een briefing voor de tocht begint. De coördinaten zijn in het GPS toestel ingevoerd en je wordt vervolgens door het apparaat op weg geholpen. Tijdens de tocht wordt jouw kennis op de proef gesteld door middel van een aantal opdrachten.

Extra toelichting: Een aantal tochten leiden je door bosrijk gebied, denk aan stevig schoeisel en aan regenkleding op regenachtige dagen. Sommige paden zijn moeilijk begaanbaar met rolstoel en/of kinderwagen. De groepen worden opgesplitst in kleinere groepjes afhankelijk van het aantal personen.

GPS tocht

€ 7,50 p.p.

Categorie: Outdoor

Duur:

1,5 tot 2 uur

Minimaal: 6 personen

Maximaal: -

Laat u door middel van een GPS toestel leiden door en rond Valkenburg en maak kennis met de historie van het mooie Valkenburg.

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun individueel online bekijken en binnenkort kun je deze ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:30

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0