Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode is AGOGO Valkenburg omgetoverd tot Winter Wonderland. Beleef de kerst en ontdek onze nieuwste kerstactiviteit. Net zoals vorig jaar, zijn de zandsculpturen vervangen voor een ondergrondse kerststal. Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de unieke kerststal.

Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet je van een betoverend uitzicht over Valkenburg. Hier vind je ook onze andere activiteiten, zoals de rodelbaan en adventure minigolfbaan.

In de weekenden en vanaf 6 december iedere dag, is een kleine kerstmarkt te vinden achter de Wilhelminatoren. Hier kun je lekker genieten van een hapje en een drankje, of rondkijken tussen de kerstartikelen.

Winter wonderland bezoeken?

Om het bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om de tickets vooraf te reserveren. Via onze website reserveer je een combinatieticket voor de kabelbaan en kerststal. Onze buitenactiviteiten zijn te koop op locatie. Liever een binnen activiteit reserveren zoals lasergame of Bounce Adventure? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier onze openingstijden pagina om te kijken wanneer de activiteiten geopend zijn.

Maatregelen

Om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden er verschillende maatregelen genomen. Zo werken wij onder andere met tijdssloten bij het reserveren van de tickets, waardoor een maximum capaciteit wordt gehanteerd. Check altijd even onze coronapagina voor de laatste maatregelen! Houdt rekening met de volgende zaken, wanneer je een bezoek brengt aan Winter Wonderland:

1. Een bezoek met rolstoel / kinderwagen / huisdieren is helaas niet mogelijk.

2. Houdt er rekening mee dat de entree van de grot op een steil pad ligt. Indien u slecht ter been bent, adviseren wij een begeleider mee te nemen.

3. Bekijk de openingstijden voor al onze activiteiten via de openingstijdenpagina. De kerstmarkt en activiteiten kunnen afwijkende openingstijden hebben.

Service

0