Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode wordt AGOGO Valkenburg omgetoverd tot Winter Wonderland. Dit jaar zijn de zandsculpturen vervangen voor een nieuwe attractie. Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de mooiste kerststal van Europa!

Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet je van een betoverend uitzicht over Valkenburg . Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze activiteiten, zoals de rodelbaan of Adventure minigolf, indien deze geopend zijn.

Winter wonderland bezoeken?

Houdt er rekening mee om vooraf aan uw bezoek de tickets voor de kabelbaan en kerststal te reserveren. Een bezoek is uitsluitend mogelijk met een online gereserveerd ticket. De tickets voor de overige activiteiten zijn op locatie te koop. Bekijk hier onze openingstijden pagina om te kijken wanneer de activiteiten geopend zijn.

Maatregelen

Om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden er verschillende maatregelen genomen. Zo werken wij onder andere met tijdssloten bij het reserveren van de tickets, waardoor een maximum capaciteit wordt gehanteerd. Ook zijn er op voldoende plaatsen desinfectiepunten aanwezig om de handen te desinfecteren en wordt de richtlijn van 1,5 meter afstand op het hele terrein aangegeven.

In verband met de maatregelen, graag rekening houden met het volgende:

1. een ticket voor de kabelbaan is noodzakelijk indien je gebruik wilt maken van de andere activiteiten, zoals de rodelbaan of adventure minigolf. 

2. Een bezoek met rolstoel / kinderwagen / huisdieren is gezien de huidige maatregelen helaas niet mogelijk. 

3. Een mondkapje is verplicht te dragen bij het bezoek aan de kerststal in de grot.

4. Houdt er rekening mee dat de entree van de grot op een steil pad ligt. Indien u slecht ter been bent, adviseren wij een begeleider mee te nemen. 

Alle informatie omtrent de coronamaatregelen, vind je hier.

kerststal-27mod

Activiteiten

Ontdek wat er allemaal te doen is tijdens Winter wonderland. Breng een bezoek aan onze ondergrondse kerststal of ga de hoogte in met onze kabelbaan.

Traditional seasonal items and gifts at Christmas market (Christkindlmarkt) stall in Central Berlin, Germany

Prijzen & openingstijden

Alle informatie over tickets, prijzen en openingstijden vind je hier.

Plan je bezoek vooraf en reserveer je tickets tijdig!

kerststal-34mod

Corona

Hier vind je alle informatie over hoe we het bezoek aan Winter wonderland zo veilig mogelijk laten verlopen.

Veiligheid doen we samen.

kabelsnow

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie over onder andere onze contactgegevens en parkeermogelijkheden.

Service

0