20190601-agogo-134

2 sessies lasergamen + kabelbaan retour

Tijdens de kerstvakantie hebben we een speciale combinatie voor jullie gemaakt. Deze combinatie bestaat uit twee sessies lasergamen en een retour ticket met de kabelbaan.

Ontdek de grotten op een spannende manier! Het lasergamen bij AGOGO Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Eén sessie lasergame duurt 30 minuten, waarvan 15 minuten speeltijd. De overige 15 minuten worden gebruikt voor onder andere de speluitleg en het aantrekken van je uitrusting om de strijd aan te gaan.

Nadat de strijd in de grotten uitgevochten is wordt je met de kabelbaan 68 meter verder naar boven gebracht. Wanneer je boven bent aangekomen, is er de mogelijkheid om onze Wilhelminatoren te bezoeken met een schitterend gelegen panoramaterras. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van al onze activiteiten die hier gelegen zijn. Met hetzelfde kaartje brengt de kabelbaan je aan het eind van je bezoek weer naar beneden.

Prijs: €12,50 p.p.

Voorwaarden:

  • Geldig: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020, van maandag t/m zondag
  • Deze actie is alleen inwisselbaar bij de kassa van het dalstation Kabelbaan, Neerhem 44 Valkenburg.
  • Niet in combinatie met andere acties.
  • Maximaal 20 personen
  • Vol = Vol

Lasergame actie

Prijs: €12,50 p.p.

Categorie: Winter Wonderland

Arrangement aanvragen

Service

0